Loading...
Vesivahinkokorjaus 2022-03-16T16:55:22+00:00

 Vesivahinkokorjaus

Nopeus on valttia

Nikkilän huolto saa nopeasti, jopa samana päivänä, kuivaimet paikalle ja purkutyöt käyntiin.

Kun kosteusvaurioon reagoidaan nopeasti, voidaan estää kosteusvaurion muuttuminen homevaurioksi. Kastuneet rakenteet on hyvä purkaa nopeasti, ja aloittaa kuivatus pikimmiten.

BACE-vahinkolaskelmat

Kustannukset kosteusvaurioiden vaatimille eri toimenpiteille lasketaan vahinkojen korjauskustannusten laskemiseen erikoistuneella BACE rakennusvahinko -ohjelmistolla.

Kerrostaloasujat

Kerrostaloasujaa kiinnostavat lähinnä kylpyhuonetilat, joiden kosteusvaurioita omistaja voi joutua korjaamaan itse, tai keitiössä tiskikoneisiin liittyviä kosteusvahinkoja.

Omakotitaloasujat

Omakotitaloasuja on taas vastuussa koko talosta, ja esimerkiksi putkistovuodot voivat olla syypäänä pahimpiin vesivahinokoihin. Paras suojautumiskeino putkisto-ongelmiin on hyvissä ajoin suoritettu putkistoremontti.

Kuivaus

Huolellisella kuivauksella voidaan myös säästyä rakenteiden purkamiselta ja uusimiselta, jolloin myös vesivahingon aiheuttamat kulut jäävät huomattavasti pienemmiksi. Valitsemme parhaimman kaluston ja menettelyn tilanteen mukaan.

Vesivahinkojen korjaus

Kun kuivaus on tehty, korjataan vaurioituneet rakenteet, ja kunnostetaan asuintilat takaisin asuttavaan kuntoon. Tärkeää on myös pitää huoli, ettei kosteusvahinko pääse toistumaan ainakaan samasta syystä. Vesivahinkokorjauksen yhteydessä on hyvä tilaisuus remontoida asuntoa samalla kertaa.

Nikkilän Huollon toimialue

Toteutamme sisäremontit pääosin Pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan lähialueella. Nikkilän Huolto tarjoaa yli 25 vuoden ammattitaitoaan mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Sipoossa ja Järvenpäässä.

Kysy lisää palveluistamme, vastaamme aina mielellämme!

Ota yhteyttä