Loading...
Maalaustyöt 2022-03-16T16:53:38+00:00

Maalaustyöt

Etsitkö osaavaa palveluntarjoajaa huolehtimaan oman asuntosi ulko- tai sisäseinien maalauksesta? Nikkilän Huolto toteuttaa kokonaisvaltaiset maalaus ja tapetointi urakat puolestasi. Kun haluat ammattilaisen hoitamaan työn ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia alustavasti tulevasta työmaasta. Maalaustyöt Nikkilän Huollon toimesta tapahtuvat lujalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella erilaisten sisätilojen viimeistelystä. Hoidamme maalaustyöt sekä talon sisä-, että ulkopuolella. Laadukas maalipinta on elintärkeä säilyttääkseen julkisivun, että sisätilojen elävyyden ja ulkoasun hiljaiset standardit. Vasta maalattu pinta tekee ihmeitä julkisivulle, että sisätiloille. Oikein valitut värit voivat muuttaa kotisi tunnelman täysin tai tehdä jopa koko huoneistosta huomattavasti valoisamman kertaheitolla.

Tapetointi vaihtoehtona maalaustyölle

Nikkilän Huolto tarjoaa asiakkailleen myös laadukasta tapetointipalvelua. Tapetointi on loistava vaihtoehto asunnon sisäpintojen maalaamiselle.

Teemme maalaus- ja tapetointityöt koko Uudenmaan alueella.

Nikkilän Huollon toimintamalli on asiakkaalle aina läpinäkyvä. Ulko- ja sisätilojen maalaustyöt alkavat aina yhdessä tapahtuvalla suunnittelulla. Suunnittelussa käymme läpi maalaustyötä kaipaavat pinnat, määritämme maalin sävyt tai valitsemme sisätiloja ajatellen mahdolliset tapetit, luomme aikataulun työlle ja annamme kokonaishinnan työmaalle. Valitsemme yhdessä kanssasi sellaiset materiaalit, joiden avulla tavoiteltu lopputulos on mahdollista saavuttaa. Tarjoten aina asiantuntevaa kokemusta sinun käyttöösi. Muistithan, että kodin kunnostustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Helpoin tapa aloittaa remontin suunnittelu Nikkilän Huollon kanssa on ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, soittaa tai lähettää alustava suunnitelma sähköpostiimme.

Yhteenveto ulko- ja sisätilan pintojen kunnostamisesta

Olipa tarpeesi ulkoseinien maalaus, sisäseinien maalaus tai tapetointi voit aina kääntyä Nikkilän Huollon puoleen. Omaamme laajan kokemuksen erilaisista kohteista ympäri Uudenmaan aluetta. Maalaukseen liittyvissä materiaaleissa laaja yhteistykumppani verkostomme tarjoaa kattavat materiaalivaihtoehdot työn toteuttamiseen. Työmaa voi olla kerrostalon, rivitalon, paritalon, omakotitalon tai luhtitalojen sisätilojen maalaustyöt tai tai tapetointi. Myös kaikkien rakennuksien julkisivujen maalaustyöt ovat osana palveluntarjotaamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous Nikkilän Huollon monipuolisista maalauspalveluista jo tänään.

Nikkilän Huollon toimialue

Toteutamme sisäremontit pääosin Pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan lähialueella. Nikkilän Huolto tarjoaa yli 25 vuoden ammattitaitoaan mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Sipoossa ja Järvenpäässä.

Kysy lisää palveluistamme, vastaamme aina mielellämme!

Ota yhteyttä