Loading...
Lattiatyöt 2022-03-16T16:52:26+00:00

Monipuoliset lattiatyöt

Asunnon lattian tullessa ikänsä päätökseen on hyvä miettiä uutta lattiaratkaisua ammattilaisen kanssa. Lattiamateriaalin valinta vaikuttaa merkittävästi uuden lattian elinikään ja ulkonäköön. Nikkilän Huolto Oy tekee lautaparkettien, laminaatin ja vinyylin asennuksia vuosien ammattitaidolla. Lattia on usein käytetyin pinta kodissasi, ja sen kunnolla sekä ulkonäöllä on valtava vaikutus yleistunnelmaan. Lattiatyöt on hyvä hoitaa ammattilaisen toimesta, kun haluat parhaimman mahdollisen lopputuloksen asuntosi ilmeelle. Olemme työstäneet erilaisia lattiamateriaaleja jo yli 25 vuoden ajan Uudenmaan alueella toimien jopa tuhansien asiakkaiden kanssa.

Hyvin tehty lattia syntyy huolellisista pohjatöistä, tarkkaan tehdystä asennuksesta viimeistelyineen, sekä huomiosta yksityiskohdissa, kuten saumoissa ja nurkissa. Nikkilän Huollon kanssa tapahtuva yhteistyö käynnistyy aina yhdessä suunnittelulla. Suunnittelun aikana määritämme lattiatyön laajuudeen, valittavat materiaalit, aikataulun ja työmaan kokonaishinnan. Toimimme aina läpinäkyvästi yhteistyössä tarjoten kattavan yhteistyökumppani verkoston laajat valikoimat käyttöösi. Remontoimme sinun unelmiesi kotia edes auttaen parhaimman lopputuloksen syntymistä omalla asiantuntija näkökulmalla ja tietotaidolla.

Lautaparkettilattia

Parketti on puusta tehty lattiamateriaali. Yleisin parketti on lautaparketti, joka on helppo asentaa paikoilleen. Lautaparketin pintakerros valitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Pintakerros voi olla vaikkapa tammea, koivua tai jotain muuta sinulle mieleistä puulajia. Lautaparketin voi myös yleensä hioa yhden kerran, kun sen pintakerros on kulunut loppuun. Nikkilän Huolto hioo ja asentaa uudet lautaparketit puolestasi. Autamme myös valikoimaan sopivan parketin lattiaa varten.

Laminaattilattia

Laminaattilattia on lattianpäällyste, joka koostuu yhteen asennettavista laminaattiolaudoista, joissa on ponttireuna. Laminaatin päällä on kova laminaattikerros. Painetun kuviokerroksen avulla saadaan ulkonäöksi käytönnössä mikä tahansa haluttu väri ja kuvio koristamaan kotisi lattiaa. Kuitenkin laminaatin on pysyttävä kuivana, sillä aikaa myöten liika kosteus voi aiheuttaa kupruilua ja vääntyilyä, varsinkin, jos materiaalia ei ole päällystetty kosteudenkestäväksi. Nikkilän Huolto auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivan laminaattilattian sekä hoitaa asennustyön puolestasi.

Vinyylilattia

Nikkilän Huolto työskentelee myös vinyylin kanssa. Mikäli haluat lattian materiaaliksi vinyylin ota yhteyttä meihin niin aloitetaan suunnittelemaan uuden lattian hankintaa ja asennusta.

Nikkilän Huollon toimialue

Toteutamme sisäremontit pääosin Pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan lähialueella. Nikkilän Huolto tarjoaa yli 25 vuoden ammattitaitoaan mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Sipoossa ja Järvenpäässä.

Kysy lisää palveluistamme, vastaamme aina mielellämme!

Ota yhteyttä