Loading...
Kylpyhuoneremontti 2022-03-16T16:51:00+00:00

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti toteutetaan aina vankalla kokemuksella aina aikataulussa pysyen. Täyden palvelun kylpyhuoneremontti toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Yhteistyö alkaa tarkasta suunnittelusta, jossa valitsemme yhdessä uuden kylpyhuoneen laatat ja materiaalit. Suunnitteluvaiheessa esittelemme sinulle mahdolliset laatta ja materiaali vaihtoehdot yhteistyökumppanien kattavasta valikoimasta. Kun päätös asennettavasta laatasta, mahdollisesti uudesta kaapistosta, pesualtaasta, suihkun päivittämisestä ja vaikkapa vessanpöntön uusinnasta on tehty aloitamme sopimaan remontille sopivaa aikataulua.

Luvat

Kylpyhuoneremontti kannattaa teettää ammattilaisella, sillä märkätilatyöskentelyssä on tärkeää toimintatavat. Vaikka lupia ei tarvittaisikaan, niin märkätilojen kanssa kannattaa olla aina tarkkana, eikä kylpyhuone ole paras paikka yrittää säästää tekemällä itse. Kun puhumme märkätiloista, voi yksi mitättömän pieneltä tuntuva virhe aiheuttaa sellaista vahinkoa, joka on peruuttamatonta. Nikkilän Huolto panostaa asiantuntevaan henkilöstöön ja ammattimaiseen tapaan toimia työmaalla turvallisesti. Kylpyhuonetta remontoidessa vesivahingon riski on suuri ja tapauksiin törmäämme jatkuvasti sillä yksi palveluistamme on vesivahinkokorjaus. Mikäli etsit kylpyhuoneremontin toteuttajaa vesivahingon pohjalta voit olla meihin yhteydessä. Omaamme yli 25 vuoden kokemuksen erilaisista remonteista, vesivahinkokorjauksien ollessa yksi monipuolisista palveluistamme.

Laatat ja materiaalit

Kauniilla materiaalivalinnoilla varmistat, että kylpyhuoneestasi tulee viihtyisä, jossa on mukava peseytyä ja rentoutua. Tarjoamme kattavasti vaihtoehtoja laatan ja materiaalien valikoimiseen. Laattoja pääset mm. selaamaan Laattapisteen kattavasta valikoimasta, joka pitää sisällään tämän päivän trendikkäimmät vaihtoehdot. Kylpyhuonekalusteista vaihtoehtoja voidaan katsoa esimerkiksi RTV:n valikoimasta. Kun lähdemme tekemään kokonaisvaltaista kylpyhuoneremonttia haluamme asiakkaalle parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Tästä syystä haluamme auttaa sinua löytämään kylpyhuonekalusteet ja laatat, jotka sointuvat kauniisti yhteen. Unohtamatta tärkeää ja itse käytettävyyteen vaikuttavia toiminnallisuuksia. Kartoitamme yhdessä minkälaiset suihkut, lavuaarit, vessanpöntöt ja kaapistot sopivat parhaiten sinun uuteen kylpyhuoneeseen. Neuvomme teitä kokemuksella ja ammattitaidoilla.

Yhteenveto kylpyhuoneremontista

Kun etsit luotettavaa ja kokenutta ammattilaista toteuttamaan sinun unelmien kylpyhuoneen tiedät mihin kääntyä. Nikkilän Huolto toteuttaa ulko- ja sisäremontit sekä muut saneeraustyöt pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla yli 25 vuoden kokemuksella. Helpoin tapa aloittaa remontin suunnittelu on ottaa yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake, soittamalla tai lähettämällä alkutietoja sähköpostilla tulevasta remontista. Vastaamme sinulle aina mahdollisimman pian valmiina palvelemaan sinua parhaimmalla mahdollisella lopputuloksella.

Kysy lisää palveluistamme, vastaamme aina mielellämme!

Ota yhteyttä