Loading...
Keittiöremontti 2022-03-16T16:49:20+00:00

Keittiöremontti

Keittiöremontti voi kuulostaa isolta ja vaikealta työmaalta. Keittiöremontti ei kuitenkaan ole niin suuri työmaa, kun ammattilaiset ovat toteuttamassa sinun unelmien keittiötä. Nikkilän huolto tarjoaa keittiöremontteja avaimet käteen periaatteella, eli Nikkilän huollon kautta saatte kaikki purkutöistä uuden keittiön pölyjen pyyhkimiseen saakka. Keittiöremontti alkaa aina yhdessä suunnittelulla. Tutustumme yhdessä yhteistyökumppanimme Kallunki Keittiöiden kattavaan mallistoon, joka on täynnä erilaisia keittiöratkaisuja.

Lattian uusiminen keittiöremontin aikana

Mikäli kyseessä on isompi keittiöremontti, on harvinaisen otollinen tilaisuus uusia myös lattiat. Lattialla on suuri merkitys uuden keittiön kokonaisilmeeseen. Täysin uusi keittiö ja vanhempi lattiamateriaali eivät lähtökohtaisesti sovi hyvin yhteen. Siksi tarjoamme myös lattiaremontit.

Sähkötyöt keittiöremontin edetessä

Usein keittiötä remontoidessa uusitaan samalla myös sähköt. Keittiössä on olennaista olla hyvät työvalot, yleisvalot, sekä reilusti pistorasioita eri keittiön välineitä varten. Meidän avaimet käteen -keittiöremontteihin kuuluvat aina suunnitelmien mukaiset asialliset sähkötyöt.

Putkityöt keittiöremontin yhteydessä

Joskus keittiötä päivittäessä tulee uusia vesipisteitä tai putkisto muuten muuttuu oleellisesti. Vanhan putkiston ei tarvitse olla rajoitteena meidän toimittamissamme keittiöissä.

Ammattilaiset asialla

Tarvitset asiantuntevan ja luotettavan sähkömiehen, putkimiehen sekä rakennusalan ammattilaisen. Meillä on tätä varten luotettavaksi todettu alihankintaverkosto. Meillä on vuosien kokemus onnistuneista projekteista, ja käytämme luotettaviksi todettuja suomalaisia ammattilaisia. Teemme tiivistä yhteistyötä Kallunki Keittiöiden kanssa, joka tarjoaa täyden kalustuksen uuteen keittiöön.

Yhteenveto keittiöremontista

Nikkilän Huolto toimii erittäin kokonaisvaltaisena keittiöremontin yhteistyökumppanina toteuttaen asiakkaan unelmia. Tehtävämme on huolehtia siitä, että lopputulos on enemmän kuin tervetullut omaan kotiisi. Huolehdimme täsmällisesti keittiöremontin etenemisestä sovitussa aikataulussa unohtamatta mahdollisia lattiatöitä, sähkötöitä ja putkitöitä. Voit aloittaa keittiöremontin suunnittelun Nikkillän Huollon kanssa ottamalla yhteyttä verkkosivuston lomakkeen avulla.

Kallunki keittiöt

Nikkilän Huolto tekee yhteistyötä Kallunki-keittiöiden kanssa. Kallunki tarjoaa kattavan malliston erilaisia keittiöratkaisuja, joita kokoamalla saadaan mitä näyttävämpiä keittiökokonaisuuksia. Kallunki suunnittelun parhaimpia valtteja ovat helppo muokattavuus juuri asiakkaiden toiveita silmällä pitäen.

Kallunki keittiöön on valittavissa useita ovi- ja runkovaihtoehtoja eri valmistajilta. Pöytätasoihin löytyy vaihtoehdot laminaatista,aidosta puusta aina kivi- ja kvartsitasoihin.

Kallunki keittiöt

Kysy lisää keittiöremontista, vastaamme aina mielellämme!

Ota yhteyttä