Loading...
Keittiöremontti 2019-05-14T14:25:33+00:00

Keittiöremontit

Nikkilän huolto tarjoaa keittiöremontteja avaimet käteen periaatteella, eli Nikkilän huollon kautta saatte kaikki purkutöistä uuden keittiön pölyjen pyyhkimiseen saakka.

Lattia

Mikäli kyseessä on isompi keittiöurakka, on harvinaisen otollinen tilaisuus uusia myös lattiat. Lattialla on suuri merkitys uuden keittiön kokonaisilmeeseen. Meiltä saat myös lattiaremontit.

Sähkötyöt

Usein keittiötä remontoidessa uusitaan samalla myös sähköt. Keittiössä on olennaista olla hyvät työvalot, yleisvalot, sekä reilusti pistorasioita eri keittiön välineitä varten. Meidän avaimet käteen -keittiöremontteihin kuuluvat aina suunnitelmien mukaiset asialliset sähkötyöt.

Putkityöt

Joskus keittiötä päivittäessä tulee uusia vesipisteitä tai putkisto muuten muuttuu oleellisesti. Vanhan putkiston ei tarvitse olla rajoitteena meidän toimittamissamme keittiöissä.

Ammattilaiset asialla

Tarvitset asiantuntevan ja luotettavan sähkömiehen, putkimiehen sekä rakennusalan ammattilaisen. Meillä on tätä varten luotettavaksi todettu alihankintaverkosto. Meillä on vuosien kokemus onnistuneista projekteista, ja käytämme luotettaviksi todettuja suomalaisia ammattilaisia. Teemme tiivistä yhteistyötä Kallunki Keittiöiden kanssa, joka tarjoaa täyden kalustuksen uuteen keittiöön.

Yhteistyökumppanit

Eerola Yhtiöt – Suurtehoimurit

Sanfros – Sähköurakointi

Sähköpalvelu Collin Oy Ab – Sähköurakointi

LVI-Fågeli Oy – Putkityöt

Caverion Oyj – Putki- ja IV-työt

Ivaso Oy – Ilmastointi

Parkettiliike Witick Ky – Parkettien asennus

Vantaan Tiililattiat Oy – Lattiatasotteet

ES-kuivaus – Vesivahinkojen kuivaus

Uudenmaan kuivauspalvelu – Vesivahinkojen kuivaus

RTV – Tavarantoimittaja

K-rauta Procenter – Tavarantoimittaja

Laattapiste – Tavarantoimittaja

Pukkila – Tavarantoimittaja

Stark – Tavarantoimittaja

Kallunki keittiöt

Nikkilän Huolto tekee yhteistyötä Kallunki-keittiöiden kanssa. Kallunki tarjoaa kattavan malliston erilaisia keittiöratkaisuja, joita kokoamalla saadaan mitä näyttävämpiä keittiökokonaisuuksia. Kallunki suunnittelun parhaimpia valtteja ovat helppo muokattavuus juuri asiakkaiden toiveita silmällä pitäen.

Kallunki keittiöön on valittavissa useita ovi- ja runkovaihtoehtoja eri valmistajilta. Pöytätasoihin löytyy vaihtoehdot laminaatista,aidosta puusta aina kivi- ja kvartsitasoihin.

Kallunki keittiöt

Kysy lisää palveluistamme, vastaamme aina mielellämme!

Ota yhteyttä