Loading...
Sisäremontit 2022-03-16T16:44:36+00:00

Kattavat sisäremontit

Kaikki kodin sisätilojen remontit ovat osana palvelutarjontaamme, ja laitamme vuosien kokemuksella kaikki kodin tilat kuntoon. Maalaamme ja tapetoimme seiniä, asennamme lattioita, teemme kosteusvauriokorjauksia, keittiöremontteja ynnä muita. Sisäremontin toteuttamisessa on järkevää käyttää ammattilaisen palveluita, jotta parhain mahdollinen lopputulos voidaan saavuttaa. Nikkilän Huolto hyödyntää sisäremonteissa laajaa yhteistyökumppaniverkostoa. Tarjoamme kattavat materiaalivalikoimat erilaisiin sisäremontteihin mm. Laattapisteen, RTV:n, Starkin ja K-rauta Procenterin toimesta. Toimiessa Nikkilän Huollon kanssa saat taatusti laadukasta palvelua ja monipuoliset vaihtoehdot käytettäviin remontointimateriaaleihin.

Katso alapuolelta löydätkö etsimäsi remontin Nikkilän Huollon palvelutarjonnasta ja lue lisää:

 • Saunaremontti
 • Märkätilojen vedeneristykset (VTT sertifikaatti)
 • Kylpyhuoneremontti
 • Laatoitukset
 • Tapetointi
 • Väliseinän ja lattian purku- ja rakennustyöt
 • Laminaattiasennus
 • Parkettiasennus
 • Maalaus
 • Saunaremontti tai kylpyhuoneremontti edessä

  Oletko suunnittellut jo pidemmän aikaa päivittäväsi saunan panelointia, lauteita, kiuasta vai onko saunan lattia tullut tiensä päähän? Ei hätää! Nikkilän Huolto huolehtii kokonaisvaltaisesti kylpyhuoneen remontoinnista asiantuntevalla otteella. Voit lukea lisää toimintamallista ja tarjonnasta kylpyhuoneremontin omalta sivulta.

  Monipuoliset lattiaremontit

  Onko lattia menettänyt elinvoimaisuuden vai haluatko mukavaa vaihtelua asuntosi parketin, laminaatin tai laatoituksen materiaaliin? Me toteutamme monipuoliset lattiatyöt aina avaimet käteen -periaattella. Olemme työskennelleet erilaisten lattiamateriaalien kanssa jo yli 25 vuoden ajan. Kun tarvitset ammattilaisen näkemystä ja osaamista niin lue lisää Nikkilän huollon toimintamallista uusia ja korjata lattiaa.

  Ulko- ja sisäseinien maalaus

  Etsitkö osaavaa palveluntarjoajaa huolehtimaan oman asuntosi ulko- tai sisäseinien maalauksesta? Nikkilän Huolto toteuttaa kokonaisvaltaiset maalaus ja tapetointi urakat puolestasi. Kun haluat ammattilaisen hoitamaan työn ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia alustavasti tulevasta työmaasta.

Sisäremontit yhdessä Nikkilän Huollon kanssa

Liittyipä sisäremontin tarve maalaustöihin, tapetointiin, keittiön remontointiin, lattiatöihin tai vaikkapa kylpyhuoneen remontointiin niin me olemme täällä sinua varten. Nikkilän Huolto on toteuttanut jo yli 25 vuoden ajan kokonaisvaltaisia sisäremontteja asiakkailleen pääkaupungin ja Uudenmaan lähialueilla. Sisäremontit alkavat aina suunnittelutapaamisella, jonka aikana kartoitamme tulevan remontin laajuudeen, tarvittavat materiaalit, aikataulun ja tietenkin kokonaishinnan. Muistathan, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen tilatessa asuntoon remontin. Helpoin keino aloittaa remontin suunnittelu on ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, soittamalla suoraan tai lähettämällä sähköpostilla alustavia tietoja tulevasta sisäremontista.

Nikkilän Huollon toimialue

Toteutamme sisäremontit pääosin Pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan lähialueella. Nikkilän Huolto tarjoaa yli 25 vuoden ammattitaitoaan mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Sipoossa ja Järvenpäässä.

Kysy lisää sisäremontti palveluistamme, vastaamme aina mielellämme!

Ota yhteyttä